Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin

Aydınlatma Metni

İşbu Aydınlatma Metni veri sorumlusu sıfatıyla hareket eden Cevizoğlu Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş. tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğe uygun olarak Cevizoğlu Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş.’ye ait websitesi ve dizayn programları ile kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin açıklamalarda bulunmak ve bilgilendirmek amacıyla kaleme almıştır.

Bu metnin hedef kitlesi Şirketimiz web sitesi ve yazılımlarının ziyaretçileridir. Veri sorumlusu sıfatıyla aşağıdaki amaçlar doğrultusunda işlediğimiz kişisel verileriniz;

  • Kimlik bilgileriniz (Ad, Soyad)

  • İletişim bilgileriniz (Telefon / E-Posta Bilgileri),

  • İşlem Güvenliği bilgileriniz (Kullanıcı adı, Log Kayıtları ve Yedeklemeler, IP Adresi)

1. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

Cevizoğlu Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş. tarafından toplanan kişisel verileriniz Kanun’un 4. Maddesindeki ilkelere uygun olarak aşağıdaki belirli, açık ve meşru amaçlar doğrultusunda Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenecektir.

Organizasyon Ve Etkinlik Yönetimi,

Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi,

İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi,

Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,

Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi.

2. Yukarıda belirtilen amaçlarla, kişisel verilerin aktarılabileceği kişi / kuruluşlar

 

Siber güvenliğin sağlanması, veri güvenliğinin temini, gerekli teknik kayıtların tutulması amacıyla E-posta Adresi, Log Kayıtları ve Yedeklemeler ile IP adresi bilgileri bilişim hizmetleri kapsamında iş ortağımız olan bilişim firması ile paylaşılacaktır.

3. Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz Şirket tarafından yukarıda belirtilen amaçlar doğrultusunda web sitesi ya da dizayn programı yoluyla elektronik yöntemlerle ve 6698 sayılı Kanun başta olmak üzere “veri sorumlusunun meşru menfaati”nden kaynaklanan hukuki sebeplerle toplanmaktadır.

İletişim formları ile gönderdiğiniz veriler SSL (Secure Socket Layer) sertifikası ile şifrelenerek tarafımıza ulaşmaktadır. Şifreleme işleminde SHA256RSA algoritması uygulanmaktadır.

4. Kişisel Verilerinizin Saklanması ve İmha Edilmesi

Şirketimiz, hukuka uygun olarak işlenen kişisel verilerinizi işleme amacıyla orantılı bir şekilde saklamaktadır. Kişisel veriler, işlenme amacının ve/veya sebebinin ortadan kalkmış olması durumunda ilgili mevzuatın gerektirdiği süre sonuna kadar saklanmaktadır. Kişisel verileriniz işlenme amacı ve sebebi ortadan kalktığında yasalardan kaynaklanan yükümlülüklerimizin temini için gerekli zamanaşımı süreleri tamamlandığında imha edilecektir.

5. KVKK’nın 11. maddesi gereği haklarınız

  • Şirketimize başvurarak kişisel verilerinizin,

  • İşlenip işlenmediğini öğrenme,

  • İşlenmişse bilgi talep etme,

  • İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  • Yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

  • Eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,

  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,

  • Verileri aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan işlemlerin bildirilmesini isteme,

  • Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  • Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme

hakkına sahipsiniz.

 

Başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde sonuçlandırılacaktır.

6. KVKK hükümleri kapsamında başvuru yapabileceğiniz Veri Sorumlusu

Cevizoğlu Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş.

Adres: Ömerli Mahallesi, Ilgaz Sokak, No:12, Hadımköy, Arnavutköy-İstanbul

Tel: +90 212 798 32 90

E-Posta: kisiselveri@cevizoglu.net

  • Shopline Shopfitting Facebook
  • Shopline Shopfitting Instagram
  • Shopline Shopfitting Pinterest
  • Shopline Shopfitting Youtube

+90 212 798 32 90

© 1991-2020

by Cevizoğlu Mağazacılık San. ve Tic. A.Ş.

Şimdi Tasarla:

SHOPDESIGNER